Únikové hry po děti? Ano! Příprava do školy s únikovkou!

První týden školy znamená velkou změnu. Pro všechny. Děti, rodiče i učitele. Najednou dny už nejsou tak dobrodružné a zajímavé jako během prázdnin, počasí se mění ze dne na den a bez budíku to prostě nejde. Naštěstí si to ale můžete zpříjemnit! Vyrazte na únikovku! A tady je proč.

NENÁPADNÁ ROZCVIČKA

Dostat se zpět do školního tempa je po prázdninách výzva. Je potřeba se řídit rozvrhem, pravidelně se připravovat, chodit včas. Z tohoto pohledu jsou první školní týdny pořádný boj. A takový boj je potřeba vyvážit zábavou – přijďte si do MindMaze Prague zahrát únikovku! Úniková hra je zábavná aktivita, která vás nutí aktivně používat mozek: musíte pozorně vnímat své okolí, luštit šifry, zapojit kreativitu a nevzdávat se. A tohle všechno se ve škole rozhodně hodí!

RODINNÝ TEAMBUILDING

Hraní únikové hry je takový váš rodinný teambuilding. Vezměte své blízké a společně vstupte do jiného světa. Světa, ve kterém můžete zapomenout na každodenní starosti a zapojit svou představivost a kreativitu. Uvnitř jste jeden tým, který spolu musí mluvit, sdílet nápady i objevy a opravdu spolupracovat, aby se dostal ven včas! Zjistěte, jak dobře pracujete s tikajícími hodinami za zády!

NA VĚKU NEZÁLEŽÍ

Únikovky jsou pro všechny. Opravdu. Všichni si tam najdou to své, neboť je tam velké množství různých úkolů. Malým dětem se daří najít ukryté stopy a užitečné předměty, větší zvládnou rozluštit tajemné šifry. Některé úkoly však vyžadují spolupráci celého týmu, takže se u nás nikdo nudit nebude. A i teenageři vám řeknou, že to vlastně bylo dobrý a cool! To máme potvrzené. Bonus Budete za frajery, až ty šifry rozlousknete. ;) Jste na to dobrodružství připraveni?